Vrienden van

Image

Samen werken aan een duurzame toekomst?

Energy Challenges biedt organisaties de kans om samen te werken aan een duurzame toekomst en deelnemers te enthousiasmeren over het onderwerp energie. Wij investeren in de toekomst van onze samenleving door:

  • Klimaatbewustzijn te ontwikkelen
  • Kennis over energie vergroten
  • Enthousiasme rondom energie en techniek te bevorderen.

Wordt u onze partner in de ontketening voor duurzaamheid? Doe mee én denk mee in het spel rondom kennis, innovatie techniek en advies. Help scholen een handje om hun energievoorziening op pijl te krijgen en te houden.

Samen met de Vrienden van Energy Challenges laten we kinderen een kijkje nemen in de wereld van energie en laten we zien welke bedrijven zich in eigen regio met energie en techniek bezighouden. Uiteindelijk doel is om meer jongeren op te leiden voor energie-gerelateerde beroepen.

Wat is mijn Vrienden Voordeel?

In overleg met u kunnen we de volgende mogelijkheden realiseren:

Een Meet & Greet

Een netwerkbijeenkomst om elkaar als stakeholder te ontmoeten en kennis te maken met het project, de Energizers en te ervaren wat de campagne teweegbrengt.

Hoe word ik Vriend van Energy Challenges?

Energy Challenges biedt verschillende mogelijkheden om samen te werken. Samen kunnen we kijken wat het beste aansluit bij u als partner en Vriend van Energy Challenges. Help ons de duurzaamheidsgedachte wereldwijd uit te dragen. Steun slim met energie.

Bij interesse kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@energychallenges.nl. Wij komen graag bij u langs voor verdere toelichting.

In contact blijven en zien wat er binnen het netwerk van Energy Challenges gebeurd?
Houd de verschillende regio’s in de gaten via LinkedIn, Twitter of meld je aan voor de nieuwsbrief.

clouds-opacity
Image