Organisatie

Image

Team Noord

Image

Team Utrecht

Image

Team Noord-Holland

Image

Team Zuid-Holland

Team Zuid-Holland

Ook in Zuid Holland wordt gewerkt aan Energy Challenges. De eerste school is nu de International School The Hague die al in mei een korte eerste versie doorloopt. Met de gemeente Westland wordt overlegd over een project met basisscholen. En in Rotterdam wordt met Stedin gewerkt aan een start voor middelbare scholen onder de naam Energy Challenges, powered by Stedin.

Het begin is er dus!

Wat er nu speelt? Blijf op de hoogte via

VACATURES

Energy Challenges is op dit moment opgedeeld in vier regio’s, namelijk:

  • Noord (Groningen, Friesland en Drenthe)
  • Utrecht
  • Noord – Holland
  • Zuid – Holland

Energy Challenges is altijd opzoek naar mensen die nieuwe projecten willen opzetten of talenten die de bestaande teams willen versterken.

Openstaande vacatures

NOORD: VACATURE COMMUNICATIESTAGE – RAZENDE REPORTER

Als razende reporter draai je mee in het regionale projectteam. Voor Energy Challenges ben je het gezicht van het project voor jongeren en docenten (de teams) op de deelnemende scholen. Als Razende Reporter bezoek je de teams en ga je verslagleggen van hun activiteiten in de vorm van foto’s/video’s/vlogs/artikelen etc.

Daarnaast beheer je de website, sociale media en de nieuwsbrief met als doel het bereiken van deelnemende teams, partners en andere stakeholders.

Je gaat in overleg een specifieke opdracht formuleren die aansluit bij je leerdoelen, interesses en te ontwikkelen competenties. In je werkzaamheden word je begeleid door de communicatiespecialist.

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of wil je meer weten? Mail naar mariska.pronk@energychallenges.nl.

NOORD-HOLLAND: VACATURE COMMUNICATIESTAGE
UTRECHT: VACATURE COMMUNICATIESTAGE