Suuz van Wijk

Suuz van Wijk

Onderwijsspecialist

Hi! Ik ben Suuz van Wijk en werk als onderwijsspecialist binnen Energy Challenges. Naast onderwijsspecialist ben ik ook actrice en werk daarnaast op projectbasis als dramadocent op basis- en voortgezet onderwijs. Altijd in beweging en altijd aan het broeden op leuke plannen. 

Creativiteit en onderwijs. Dacht ik eerst altijd dat ik moest kiezen tussen deze twee, weet ik ondertussen dat beiden heel goed met en naast elkaar kunnen bestaan. De ruimte krijgen en vrijheid voelen om net even van het bekende pad af te gaan en zelf te ontdekken waar je kracht ligt. Met deze insteek kunnen we de kinderen uitnodigen om zelf na te denken over de thema’s duurzaamheid, energie en techniek bij hen op school.

Graag zou ik als onderwijsspecialist tijdens het Energy Challenges project de docenten willen ondersteunen in het begeleiden van de kinderen om zelf eigenaar te worden van hun Energy Challenges project. Samen gaan we kijken hoe we de talenten van de kinderen kunnen benutten. Hoe ze zelf op onderzoek kunnen gaan en hun krachten kunnen bundelen.

Als zij het kunnen, kunnen wij dat ook! Ik heb er zin in. Graag tot snel!

E-mail: suuz.van.wijk@energychallenges.nl