Sanne Kokkeler

Sanne Kokkeler

Onderwijsspecialist ZUID

Het is mijn doel om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen, zodat ze optimaal kunnen deelnemen in de maatschappij van vandaag en morgen, waarin ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Eerder deed ik dat als leerkracht, nu als onderwijsadviseur bij Marant Interstudie. Ik begeleid leerkrachten in het innoveren en optimaliseren van hun onderwijs, zodat die bijdrage aan de ontwikkeling zo groot mogelijk kan zijn. 

Maar dan die maatschappij… die kunnen we niet vormen, die verandert zo hard! Hoe ziet die er uit in een wereld waarin het nodig is om steeds duurzamer te leven? Het start met bewustwording. En met kennis en vaardigheden die nodig zijn om samen te werken aan een duurzame wereld. En daar kunnen we samen wél wat aan doen!

Binnen de Energy Challenges komt dit allemaal samen. En daarom is het ook zo’n mooi project, waarin ik met veel energie leerkrachten begeleid om hun (project)onderwijs zo vorm te geven dat ze kinderen deze bewustwording, kennis en vaardigheden mee kunnen geven.