Marije van der Stelt

Marije van der Stelt

Projectleider

Ik ben Marije van der Stelt, 38 jaar en moeder van Britt (11), Cas (9) en June (5). Februari  2015 start ik als projectleider van Energy Challenges in Noord-Holland. De Challenges sluiten aan bij de koers die ik ben ingeslagen. Na de afgelopen 12 jaar binnen het (Speciaal) Onderwijs werkzaam te zijn geweest, waarvan de laatste 6 jaar als zorgco√∂rdinator, ben ik mijn eigen onderneming gestart: Klas op Groen. Met Klas op Groen combineer ik mijn passie voor het integreren van duurzame keuzes in het dagelijks leven met mijn passie voor het onderwijs. Dat voelt als een win-win combinatie.

Ik zet me volop in om de ontwikkeling richting verduurzaming van het onderwijs te ondersteunen, versnellen en verdiepen. Omdat het ongelofelijk belangrijk is dat we onze kinderen leren hoe ze duurzame keuzes kunnen maken, met zorg voor zichzelf en hun omgeving. En leren dat er creatieve, innovatieve oplossingen voor problemen van nu mogelijk zijn. Daarmee bereiden we hen voor op de maatschappij van morgen.

De Challenges maken op een daadkrachtige, belevingsgerichte en inspirerende manier kinderen bewust. Het brengt letterlijk beweging en enthousiasme. Ik kijk uit naar de samenwerking met de scholen en met de kinderen!