Jos Meijer

Jos Meijer

Razende Reporter

Mijn naam is Jos Meijer, 33 jaar en woonachtig in Alkmaar. 

Al sinds mijn kindertijd ben ik ge├»ntrigeerd door Film en Theater. Maar ook het onderwijs heb ik altijd interessant gevonden. Dit resulteerde in twee opleidingen, namelijk de PABO en daarna via audities, de opleiding tot Docerend Theatermaker op Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. 

Na mijn opleidingen ben ik gaan werken aan mijn bedrijf: OnderHond Productions. Omdat ik van veel markten thuis bleek te zijn, heb ik er voor gekozen om op een breed vlak onderdeel te worden van producties. Van theaterproducties tot campagnes tot films, overal zoek ik naar de creatieve inslag. Het vertalen van verhaal naar beeld werdt mijn specialiteit. 

Via mijn werkplek bij Het Nieuwe Warenhuis (een prachtige creatieve open werkplek in het centrum van Alkmaar) kwam ik in aanraking met de Energie Challenges. Er kwamen een hoop dingen bij elkaar: mijn liefde voor onderwijs, film, breed denken en een schonere leefwereld. 

Ik ben heel benieuwd wat voor mooi werk ik van de scholen ga krijgen en zal kijken hoe we van jullie verhaal een nog mooier beeld kunnen maken.