Jordy Dekker

Jordy Dekker

Onderwijskundige

Mijn naam is Jordy Dekker, 28 jaar oud en geboren en getogen in Egmond aan den Hoef. Vanaf het schooljaar 2017/2018 ben ik actief als onderwijsspecialist voor Energy Challenges Noord-Holland. Ik sta zelf al een aantal jaren voor de klas als groepsleerkracht en heb mij gespecialiseerd in natuuronderwijs en het aanleren van ICT-vaardigheden.

Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd ook natuurgids. Van kinds af aan ben ik geïntrigeerd door de natuur en het milieu. Als het gaat om het verbeteren van het milieu en het stimuleren van duurzaamheid heeft de jeugd de toekomst. Ik hoop dat we de intrinsieke motivatie kunnen aanboren en er zo voor kunnen zorgen dat de kinderen zich milieubewust gedrag eigen kunnen maken. Het lijkt mij een geweldige uitdaging om leerkrachten en klassen te begeleiden tijdens de Energy Challenges komend jaar. Ik zal alles uit de kast halen om de projecten op de diverse scholen te laten slagen!

Strijden jullie mee in dit uitdagende project? Het zal een eye-opener zijn, niet alleen voor leerlingen maar voor alle betrokkenen. Ik ontmoet u graag om na te denken over de invulling.