Hellen Leijen

Hellen Leijen

Technisch Specialist

Mijn naam is Hellen Leijen, ik ben moeder van 2 kinderen, ik geef sportles en ik help mijn man met de administratie van zijn autorijschool. Hiernaast werk ik bij OCS Maatschappelijk Vastgoed en regel ik met mijn directe collega’s voor verschillende schoolbesturen het onderhoud als soort “huisvestingsmanager”.

In 2013 heb ik mijn bachelor of Built Environment gehaald op de hoge school in Arnhem. Tijdens mijn afstuderen heb ik onderzoek gedaan naar duurzaamheidsinvesteringen. Vraag hierbij was of het legitiem is om te investeren ook wanneer dit niet rendabel is. Mijn conclusie is dat investeren in duurzaamheid altijd te rechtvaardigen is.

Tijdens het traject wat we nu gaan insteken met de Energy Challenges zal onderzocht worden hoe we schoolgebouwen kunnen verduurzamen. Niet alleen op installatie- en bouwtechnisch gebied, maar ook door gedrag en kleine slimme aanpassingen. Met behulp van een technische opname en het monitoren van het gebouw zal een beeld ontstaan van energiestromen. Hiermee zullen we maatregelen en tips geven en de uitdaging aangaan om zoveel mogelijk energie te besparen.

Contact: hellen.leijen@energychallenges.nl