Bart Hansma

Bart Hansma

Projectleider

In 2013 was ik als stagiair communicatie de eerste ‘razende reporter’ bij de Energy Challenges in Groningen. Ik was enorm onder de indruk waar kinderen toe in staat zijn als je ze vertrouwen en aandacht geeft. Zeker als het gaat om een belangrijk thema als duurzaamheid. Daarom wilde ik na mijn stage graag actief blijven bij dit mooie project.

Sindsdien heb ik door het hele land meegewerkt als communicatiespecialist, ‘projectopstarter’ en om scholen en partners te werven. Toen in het voorjaar van 2018 de vraag kwam of ik projectleider wilde zijn voor de Energy Challenges Noord West volgde daarom natuurlijk een enthousiast ‘ja, graag!’.

Ik krijg energie van het enthousiasme van leerkrachten en kinderen om op deze manier met duurzaamheid aan de slag te gaan. Gedrag en techniek komen samen en jongeren maken het verschil. Vertrouwen en aandacht blijken daarbij keer op keer de belangrijke ingrediënten.

Ben je betrokken bij een school, bedrijf of overheid en wil je meer weten en meedoen met dit prachtige project? Neem gerust contact met me op:

Mail: bart.hansma@energychallenges.nl

Tel: 06-34083632