Energy Challenges Home Editie deel 3

Doen jullie weer mee? 
Deze week hebben we als vervolg op de energiespeurtocht door jullie huis een leuke knutselopdracht:
"Zoek de energievreters" en nu: "Maak een energievreter!"

Wij zijn weer benieuwd naar alle leuke en cretatieve creaties!

Sofie laat zien hoe je zo'n leuke energievreter maakt. Klik hier.
 
Iedereen is uitgenodigd mee te doen!
Of je nu thuis aan het werk bent of op school: het worden leuke weken!

Op onze website staan natuurlijk ook de opdrachten van voorgaande weken, ook hier kun je nog aan meedoen!

Elke dinsdag rond 11 uur komt de nieuwsbrief online en wordt deze verzonden naar onze relaties. Dus ook als je school (nog) niet meedoet ben je van harte welkom om deel te nemen. 

Een vraag aan alle docenten van de deelnemende scholen: sturen jullie de nieuwsbrief door aan jullie leerlingen? Als de lockdown achter de rug is nemen onze onderwijsspecialisten contact op om het verdere verloop van de campagne en alle workshops persoonlijk af te stemmen. 
 
Deelnemen?
Ook interesse in deelname aan de fysieke campage 2020-2021? Neem vrijblijvend contact op met Energy Challenges: bel 085-0230342 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op www.energychallenges.nl lees je alles over het project. 
 
En dan nu de winnaars van week 1!
De "Eerste ster": maak een team, verzin een naam, teken een logo en maak een leuk voorstelfilmpje zodat wij weten dat je meedoet met onze Home Editie!
 
We hebben ongelofelijk veel inzendingen gehad. Allemaal leuk, allemaal origineel en iedereen heeft vreselijk z'n best gedaan. Wij hebben van alle inzendingen genoten! Helaas moesten wij kiezen. Dat hebben we met ons hele team gedaan en dat was helemaal niet gemakkelijk. We hebben zo veel superleuke filmpjes ontvangen. 

Toch hebben we er één uitgekozen, dat is het filmpje van Josephine en Elise: De musical girls. Dames, van harte gefeliciteerd. Dank voor het meedoen en geniet van jullie prijsjes, wij hopen dat jullie het leuk zullen vinden. We nemen contact op om de adresgegevens te vragen zodat wij de prijs zo snel mogelijk kunnen opsturen.
 
Finale Energy Challenges en 2IMPREZS
Save the date! 27 Mei 2021
Op 27 mei zal tussen 10:00 uur en 12:30 uur de internationale finale van de Energy Challenges plaatsvinden. Dit jaar online. Alle 5 de landen doen mee en heel veel scholen en leerlingen zullen inloggen om samen stil te staan bij alle activiteiten van afgelopen jaren, de energie die we daarvan hebben gekregen en natuurlijk ook de energie die we samen hebben bespaard. 
Via deze nieuwsbrief zullen we je op de hoogte houden. 

Save the date: 27 mei: "The Transnational 2IMPREZS Energy Challenges Online Event".
 
Even voorstellen........
Deze week  Rico Sloover, Rico is onze onderwijsspecialist voor Groningen, Friesland en Overijsel.
 
AVG
Wij publiceren niets zonder nadrukkelijke toestemming van ouders of verzorgers. 

 
Tags: , , , ,