We gaan van start, wie doet er mee?

Energy Challenges Home Editie

Energy Challenges daagt scholieren uit!

Doen jullie mee? 

Veel scholen zouden zich nu voorbereiden op de start van de campagne Energy Challenges 2020-2021. Door het virus loopt het allemaal wat anders. Daarom starten we met een "Energy Challenges Home Editie". Iedereen is uitgenodigd mee te doen!
Of je nu thuis aan het werk bent of op school: het worden leuke weken!
 
Elke dinsdag rond 11 uur komt de nieuwsbrief online en wordt deze verzonden naar onze relaties. Dus ook als je school (nog) niet meedoet ben je van harte welkom om deel te nemen. 
Elke week hebben we ook 2 leuke prijsjes beschikbaar voor de meest origineelste inzendingen.

Klik hier en je ziet de opdracht van de eerste week. Veel succes!

Een vraag aan alle docenten van de deelnemende scholen: Sturen jullie de nieuwsbrief door aan jullie leerlingen? Als de lockdown achter de rug is nemen onze onderwijsspecialisten contact op om het verdere verloop van de campagne en alle workshops persoonlijk af te stemmen. 

 

Deelnemen?

Ook interesse in deelname aan de fysieke campage 2020-2021? Neem vrijblijvend contact op met Energy Challenges: bel 085-0230342 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op www.energychallenges.nl lees je alles over het project.

 

2IMPREZS

Zoals jullie ongetwijfeld weten worden de Energy Challenges ook in het V.K., Denemarken, Duitsland en Belgie georganiseerd. Onze partner uit Duitsland heeft met een aantal andere Europese instanties een tool ontwikkeld waarmee docenten nieuwe vaardigheden leren die helpen de onderwijsaanpak te innoveren en nieuwe boeiende leerinhoud te creëren. Klik op de link en je komt terecht bij de website met de tools. 

https://vet-tedd.eu/en/

 

Mondriaancollege Oss

In november, toen het nog allemaal mocht, hebben we een pilot Energy Challenges georganiseerd op het Mondriaancollege in Oss. We hebben een campagne voor alle mavo-3 leerlingen opgezet van 1 week. We zijn op maandagochtend gestart met een leuke energiespeurtocht en geeindigd met een spetterende finale op vrijdagmiddag. Kijk maar eens naar de korte impressie en geniet mee!

Mondriaancollege

 

AVG

Wij publiceren niets zonder nadrukkelijke toestemming van ouders of verzorgers.

Tags: , , , ,
clouds-opacity
Image