Vakantie!

Energy Challenges is vanaf maandag 27 juli tot en met vrijdag 14 augustus gesloten.

Voor we gaan genieten van onze zomervakantie kijken we nog even terug op het eerste jaar van onze nieuwe stichting. Een mooi jaar vol verrassingen en een onverwachte wending in de vorm van het coronavirus. We hebben ontzettend veel nieuwe partners mogen verwelkomen, die ons op vele manieren hebben ondersteund. Daarnaast zijn we ook heel dankbaar dat veel partners van de voormalige stichtingen in Noord-Holland en Noord-Nederland ons trouw zijn gebleven. Trots kan ik melden dat we ons eerste jaar ‘samen’ dan ook positief hebben afgesloten.
 
Terugkijkend op dit jaar kunnen we concluderen dat er heel veel is goed gegaan. Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten, maar we hebben ook ontdekt dat we in deze gekke tijd flexibel en creatief zijn. Dankzij de inzet van ons hele team en vele betrokkenen, konden we snel een nieuwe invulling geven aan ons programma. Na onze vakantie gaan we dan ook kijken of we hiervan een aantal zaken kunnen integreren in de campagne voor komend jaar. 
 
Het is prachtig om te zien dat we samen heel veel kinderen – en niet te vergeten hun omgeving – geïnspireerd hebben om duurzamer met energie, met onze planeet om te gaan. Via deze weg wil ik iedereen dan ook bedanken voor zijn of haar betrokkenheid en inzet. Samen onderweg naar de 2030 met een grote schare aan nieuwe klimaatinnovators!
 
Dank jullie wel! We zien, spreken en ontmoeten jullie graag weer vanaf maandag 17 augustus.
 
Namens het hele team van Energy Challenges, 
 
Ingrid Kloosterman
directeur bestuurder 

Logos EC 2020 07 23

Tags: , , , ,