Finale in een nieuw jasje!

Finale

Dit is alweer de 6de nieuwsbrief tijdens de coronacrisis. We hopen dat jullie weer blij zijn om naar school te kunnen en dat jullie weer een beetje jullie draai hebben gevonden. Wat zal het fijn zijn als jullie vanaf 8 juni weer met de hele klas tegelijk naar school mogen!

In de afgelopen periode hebben we met zijn allen alles op alles gezet om van de huidige situatie het beste te maken. Jullie hebben onwijs jullie best gedaan om samen met ons de campagne op een andere manier te laten slagen. We leren met zijn allen van deze situatie dat we samen in staat zijn om ons aan te passen in gevallen als deze!

We hebben helaas wel moeten besluiten om de gezamenlijke finales te cancelen omdat het simpelweg niet toegestaan is. 

Maarrr... 

We hebben wel iets anders leuks bedacht! 

Onze razende reporter, Sofie, zal in de komende weken bij jullie op school langskomen om per school de campagne toch op een leuke en goede manier af te sluiten. Jullie bespreken dan de campagne, wat jullie ervan vonden en ook eventuele deelname voor volgend jaar. Ook heeft zij voor elke leerling een leuk presentje bij zich, welke zowel bijdraagt aan het milieubewust bezig zijn, als handig is voor school! Zijn jullie al nieuwsgierig?

 

Dan nog even dit

Eén van onze onderwijsspecialisten van het Nordwin College uit Buitenpost zond ons afgelopen week foto's van één van de geweldige bijenhotels die zij gemaakt hebben! Daarnaast deelde ze ook dat ze heel goed van start waren gegaan met de campagne, maar dat dit door het coronavirus helaas op een laag pitje is komen te staan. 


Ook vertelde ze dat ze met de gehele onderbouw bezig zijn geweest met het 2de gedeelte van de energiespeurtocht. Ze deelde met ons dat we samen moeten proberen met zijn allen gezond te blijven en deze crisis moeten gebruiken om met elkaar te zorgen voor een groenere wereld! Daar zijn wij het helemaal mee eens en we vinden het superleuk om jullie reacties te lezen!

Mocht je dus nog je ervaring of foto's met ons willen delen, dan vinden we dat superleuk en we zijn ook erg nieuwsgierig naar jullie ervaringen!
Wij van Energy Challenges willen jullie bedanken voor jullie inzet en enthousiasme van de afgelopen tijd. We zijn blij jullie binnenkort weer te mogen bezoeken!image.jpeg

Tags: , , , ,
clouds-opacity
Image