Speur mee met Energy Challenges!!

Speur mee met Energy Challenges!!

Nu de hele wereld op z'n kop staat en ook wij met onze Razende Reporters niet meer door kunnen zoals we dat graag zouden willen, hebben we de campage van de Energy Challenges aangepast naar een digitale variant. 

Elke maandag verschijnt er een nieuwsbrief. Elke week kiezen wij de leukste, gekste, en inventiefste reacties en 2 belonen we met leuke prijzen. Ook deze week ligt al een mooi Elfinbook te wachten en we hebben een bijzondere, herbruikbare waterfles die is gemaakt van rietsuiker. Allebei erg duurzaam dus. 

Deze week een superleuke speurtocht door je huis! Deze speurtocht is gemaakt door stichting Technotrend, deze stichting organiseert de Energy Challenges in de regio Utrecht. Onderaan dit bericht vind je een antwoordvel dat je kunt downloaden!

Wij zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Mail het ingevulde antwoordvel. Ook tekeningen, flimpjes of wat dan ook zijn meer dan welkom!
Vanaf volgende week maandag kun je zien wie de prijzen hebben gewonnen. We hebben besloten hier een weekje mee te wachten omdat niet iedereen op tijd de reactie klaar had op "De moestuin van buurman Henk". We kregen vragen om wat meer tijd. 

Vergeet je niet te vragen aan je ouders of dat wat je instuurt door ons gebruikt mag worden op onze website en Facebookpagina? (Als je dat liever niet hebt is dat natuurlijk niet van invloed op het winnen van een prijs.) Dus doe je best, wij kunnen niet wachten op jullie reacties!

Tot volgende week! In de tussentijd: veel plezier en blijf gezond!

Voor eventuele vragen, bel of mail ons gerust, wij zijn gewoon bereikbaar!
Energy Challenges
085-0230342
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergeet je niet jouw naam, de naam van de school en je klas te vermelden als je wat instuurt?

Team Energy Challenges

 

 Download via deze link het antwoordvel:

Energiespeurtocht_in_huis_-_thema_1_-_Antwoordvel.docx

Tags: , , , ,
clouds-opacity
Image