Trots Lauwerscollege Buitenpost

Het Lauwers College Buitenpost is trots als eerste en enige VO school in Friesland mee te doen aan Energy Challenges 2017/2018. Deze gezellige school staat in het hart van Buitenpost, in Noordoost Friesland. Het is een school die nauw samen werkt met de gemeenschap, met andere scholen, bedrijven, instellingen, gemeenten en buurtbewoners. Dat belooft wat voor het bereik van hun campagne!

LC logo met slogan 2015 RGB voor beeldscherm 1000px 300x85

“We hebben er zin in!” Met die zin werden Bern Bramsleven, onderwijscoach EC, Hielke Koning, technisch specialist Syplon en Marieke van der Hoek, onderwijsspecialist EC, hartelijk ontvangen door teamleider Meindert van der Schaaf op het Lauwers College afgelopen week. Dit eerste kennismakingsgesprek kreeg daarmee direct een positieve start.

Elkaar leren kennen, uitleg geven over het traject en natuurlijk ook afspreken hoe Energy Challenges optimaal in te passen is binnen de lesprogramma’s, waren de doelstellingen deze middag.

Met een tweetal enthousiaste docenten, Jelle Hoogterp en Goswin de Boer, de systeem- en installatiebeheerder Jan Kuipers en natuurlijk de eerder genoemde teamleider Meindert van der Schaaf is een stevig team opgestaan. Met dit team lukt het zeker de leerlingen in Buitenpost te enthousiasmeren, de Challenges in gang te zetten en veel betrokkenheid te creëren. Wij verwachten niets anders dan een wervelende campagne!

Tags:
clouds-opacity