EcoNexis Huis

EcoNexis Huis

Geen huis van de toekomst. Een huis van nu

Het EcoNexis huis in Zwolle is het eerste huis in Nederland waar je nu al kunt ervaren hoe een slim energienet in een doorsnee huishouden werken. Het huis is onafhankelijk van fossiele brandstoffen en voorziet op duurzame wijze volledig in zijn eigen energie. Geschikt om abstracte thema’s als energiebesparing, duurzame energie en een betere leefomgeving meer laten leven bij uw leerlingen. Eenmaal in het huis geven we uw leerlingen een uitgebreide rondleiding. Daarna mogen ze op eigen houtje het huis verder verkennen. Een iPad vol films, animaties en informatie helpt ze van alles zelf te ontdekken.

Grijp uw bezoek aan voor een voorbereidende of aansluitende gastles over energie bij u op school. Bijvoorbeeld over duurzame energie, of de veranderende manier waarop we met energie omgaan. Wij kunnen deze gastles voor u verzorgen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Duur & Deelname

Er is een onderwijsprogramma speciaal voor leerlingen van vmbo, havo, vwo en mbo. Compleet met lesmateriaal, zodat je op school alvast aan de slag kunt.

 

Image