De Maakschappij

Workshops over techniek en beeldende vorming

Het klaslokaal wordt in een uur tijd omgetoverd in een hightech atelier voor kinderen. Inclusief lasersnijder, soldeer-stations en zelfs een 3D-printer. Met die moderne gereedschappen kunnen kinderen bijna alles maken wat ze bedenken: droomhuizen, pop-up kaarten die licht geven, led-armbanden, noem maar op. Van eenvoudige "druk op de knop" snijopdracht tot zelf een snijbestand maken. Van een eenvoudig elektronisch circuitje met een LEDje tot een combinatie van chips en sensoren. Alle spullen die nodig zijn voor de workshop worden meegenomen naar het klaslokaal.

Duur & Deelname

De groepsgrootte hangt af van het soort workshop. De workshops duren circa 2 uur. Meer informatie over de kosten leest u op de website van De Maakschappij www.leenvanwijngaarden.nl en www.de-maakschappij.nl

Wanneer u interesse heeft om met uw klas(sen) gebruik te maken deze Energy Experience neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij gaan het voor u regelen! 

clouds-opacity
Image