Jouw Energie van Morgen Truck

Een rondreizend laboratorium

De energievoorziening is een van de grootste uitdagingen van deze eeuw. Met de truck laten we toekomstige beslissers zien welke mogelijkheden voor energieopwekking en besparing er zijn en moedigen we jongeren aan te kiezen voor een exacte opleiding. De Jouw Energie van Morgen truck biedt een les- en collegeprogramma met thema’s die nauw aansluiten bij vakken als natuurkunde, scheikunde, biologie, wiskunde, sterrenkunde, informatica en kunstmatige intelligentie. De Energisers worden uitgedaagd om mee te denken over en te werken aan oplossingen. Bijvoorbeeld: maak zelf een zonnecel en doe mee aan de competitie om de hoogste opbrengst; bouw een efficiënte windmolen.

Duur & Deelname

De truck kan een hele dag aanwezig zijn bij een school. Een hele klas kan de truck in één keer bezoeken. Per thema duurt het programma een lesuur.

Wanneer u interesse heeft om met uw klas(sen) gebruik te maken deze Energy Experience neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij gaan het voor u regelen! 

clouds-opacity
Image