Cogas

Sustainable Energy Experience - Cogas maakt zich klaar voor de komende Energietransitie. Om hierbij te helpen hebben ze al enkele snufjes op hun terrein staan, waaronder zonnepanelen voor elektriciteit voor hunzelf en omliggende woningen maar ook pelletkachels voor de warmte. Wat is een pelletkachel en hoeveel zonnepanelen heb je nodig om een woonwijk te verlichten? Al die vragen kunnen bij Cogas beantwoord worden!

NOT Cogas 1

Energizers worden in deze experience meegenomen langs de bovenstaande duurzame energieoplossingen en kunnen zoveel vragen stellen als ze kunnen bedenken! Ze leren welke technieken gebruikt worden, hoe ze ingezet worden en waarom dit beter is voor het milieu. Misschien nog belangrijker: ze leren ook hoe ze zelf kunnen bijdragen aan een beter milieu!

NOT Cogas 2

  • Wie: De workshop wordt gegeven door Miranda, Ward en eventueel een specialist met kennis over betreffende Energie opwek technieken.
  • Waar: De workshop wordt op het Cogas terrein gegeven. Het terrein is goed bereikbaar met OV, auto of fiets. Cogas regelt zelf geen vervoer en zal derhalve worden verzorgd door de scholen zelf.
  • Extra kosten: Er zijn geen extra kosten voor de school.
  • Tijdsduur: De geschatte tijd van de workshop/excursie zal 20 a 25 minuten zijn.
  • Groepsgrootte: 6 leerlingen per groep is uit ervaring het meest prettig. Dit i.v.m. spanningsboog en aandacht voor de leerlingen. Liefst jongens en meisjes door elkaar, zou ook fijn zijn dat techniek geïnteresseerden en niet techniek geïnteresseerden in 1 groepje worden verdeeld.

Contact: Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen met Ward de Waal op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 3616 7298 of Miranda Scheffer op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 2040 7313.

Tags: