Codename: Energy

Codename: Energy

Codename: Energy is een energiek avontuur voor groep 5 tot en met 8 en voor families met kinderen. Het is dé plek in Nederland waar je samen op een speelde manier aan de slag gaat met energie. Door Codename: Energy worden leerlingen zich bewust van het belang van duurzaamheid. Dat gebeurt met een positieve insteek. De boodschap is namelijk dat leerlingen zelf invloed hebben op hoe onze planeet er in de toekomst uit zal zien. Codename: Energy is geschikt als spannend en leerzaam uitstapje, als ideale start of juist als daverend slotakkoord van een lessenserie over energie en duurzaamheid.

Duur & Deelname

Codename: Energy is van dinsdag tot en met zondag geopend (in schoolvakanties ook op maandag open). Speciaal voor Energy Challenges scholen wordt het onderwijsprogramma van Codename: Energy gratis aangeboden door het Drents Museum en de NAM!  Het onderwijsprogramma duurt 75 minuten.

Voor meer informatie over de experience kan je terecht op de website van het Drents Museum: https://drentsmuseum.nl/nl/codename-energy

Tags: