Winnaar Warmetruiendag verrast met bezoek

De Wilgenstee

In het kader van de jaarlijkse Warmetruiendag heeft Energy Challenges een eigen fotowedstrijd georganiseerd tussen deelnemende scholen uit Groningen en Drenthe.  De vele inzendingen hebben het de jury lastig gemaakt. Uiteindelijk is De Wilgenstee als winnaar uit de bus gekomen. Natuurlijk kan zoiets niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom is de winnaar ook beloond met een verrassingsbezoek en wonnen ze het Groene Energie spel.

Het juryberaad

De Wilgenstee is natuurlijk met een goede reden tot winnaar gekozen. Bij de inzendingen is door de jury gekeken naar de leukste en meest originele foto. De kinderen van De Wilgenstee namen onesies (dat zijn comfortabele broekpakken voor volwassenen en kinderen) mee van huis en warmden zich zo op. De jury heeft hier om moeten lachen en kon de genomen moeite enorm waarderen. Hierdoor werden zij over de streep werd getrokken en riepen zij De Wilgenstee tot winnaar uit!

Het verrassingsbezoek

De kinderen reageerden dolenthousiast toen ze hoorden dat uit al die inzendingen zij als winnaar waren gekozen. Ze wilden natuurlijk direct weten wat het spel is en hoe ze het spel moeten spelen. Een van de leerlingen had het spel gespeeld en kon aan de anderen vertellen dat het een (grotendeels) leuk spel is. Met het Groene Energie spel kunnen op een spannende en verantwoorde wijze experimentjes worden uitgevoerd waardoor de kinderen spelenderwijs leren omgaan met experimenteren.

Ook nieuwsgierig naar de energiecampagnes die de basisscholen voeren? Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram! (en volg daarbij natuurlijk ook Energy Challenges Drenthe)

Auteur: Sander van den Maagdenberg

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *