Tussenstand Energy Challenges

Op dit moment zijn de scholen in volle gang met hun ‘energy campagnes’. De finale is alweer in juni, de tijd vliegt voorbij. Om toch alvast een idee te geven hoe het de scholen vergaat, bij deze een tussenstand van het aantal uitgedeelde sterren. Let wel: er is nog genoeg tijd sterren te verdienen, dus verkijk je niet op de scholen met wat minder sterren!

De W.A. van Liefland school hebben in hun eigen kick-off alvast 2 sterren verdiend. Binnenkort gaan daar vast meer sterren bijkomen!

Middelbare school CSG Wessel Gansfort is op schitterende wijze uit de startblokken geschoten met 4 sterren. Door het enthousiasme van de Energizers en de manier waarop ze de hele school er bij betrekken komen deze sterren ze volledig toe. Het CS Vincent van Gogh moet nog een bezoek ontvangen, door omstandigheden is dit nog niet gebeurd. Ook hier hebben we er alle vertrouwen in dat het goed moet komen.

Wat betreft de basisscholen is er ook wisselend succes. Samenwerkingsschool De Adeborg weet van aanpakken en heeft tot op heden 4 sterren mogen opplakken. De Kromme Akkers wilden daarbij niet achterblijven en mocht tot nu toe even zoveel sterren op hun poster doen. Ditzelfde geldt voor de zeer enthousiast leerlingen van De Eshorst: 4 sterren hebben zij meer dan verdiend. De Brederoschool, die hun sporen meer dan hebben verdiend bij de Energy Challenges, konden tot op heden ook alweer 4 sterren opplakken.

De St. Michaëlschool heeft na wat opstartproblemen toch alweer 3 sterren ontvangen! De Bisschop Bekkerschool mocht eveneens dat aantal sterren op de poster doen. De Peter Peterssenschool, De Schelp, Abt Emo, De Rietzanger en De Zandplaat mochten tot nu tot 2 sterren opplakken, maar zijn hard op weg om er meer te verzamelen. Zoals al gezegd: verkijk je niet op deze scholen.

De finale is 23 juni bij EnTranCe, om precies te zijn in de Energy Barn. Dan zullen de teams kraampjes gaan inrichten, hun campagne gaan uitleggen en zullen verschillende prijzen worden uitgereikt aan verschillende winnaars. We zijn nu al enorm benieuwd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *