Training Energie Manager Online voor de razende reporters

De Razende Reporters zijn er klaar voor! Deze week hebben de Reporters een training gekregen in het gebruik van Energie Manager Online. Energie Manager Online is het programma dat gebruikt wordt door de Energizers en scholen om te bepalen of de school duurzaam omgaat met gas en elektriciteit.

Energiebesparing

Energie besparen, daar gaat het allemaal om bij de Energy Challenges. Om daadwerkelijke besparing te realiseren is het wél nodig om goed te kunnen meten wat het verbruik nou eigenlijk is. Daarvoor wordt de website Energie Manager Online gebruikt. De website bepaalt aan de hand van actuele metingen en berekeningen of er méér of minder aardgas en elektriciteit wordt gebruikt dan voorgaande jaren. Op deze wijze kan er duidelijk worden gemonitord of de maatregelen van de Energizers al resultaat opleveren.

Gebruik door de Energizers

Energizers en leerkrachten hebben de mogelijkheid om via de site te kijken of het goed gaat met de besparing. Zo wordt er op een heldere manier uitgebeeld wat het daadwerkelijke verbruik is van de school. Ook de doelstelling van die dag wordt weergegeven.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *