Razende Reporters aan het vloggen geslagen!

Inmiddels zijn de scholen al een paar maand bezig met hun campagnes. De Razende Reporters volgen dit natuurlijk op de voet. Om hier ook de buitenwacht  van te laten meegenieten hebben ze besloten dit te gaan filmen, oftewel vloggen. Op die manier willen de reporters laten zien welke vorderingen ‘de energizers’  (campagne voerende leerlingen) boeken.

De eerst vlog kwam van de hand van Marloes. Zij ging langs bij de CSG Wessel Gansfort, een middelbare school uit Groningen. Hier legde ze vast wat de energizers  allemaal aan het doen waren.  Zo werd een warmtemeting gedaan en werd de befaamde Energie Manager Online uit de doeken gedaan. Deze verbruiksmanager moet de leerlingen en de scholen inzicht geven in hun verbruik en het resultaat van de campagnes.  Hier kun je de schitterende vlog van Marloes zien.

vloggen

Daarna was het de beurt aan Razende Reporter Sander. Hij streek neer in ’t Zandt bij de Zandplaat, in een klas die de groepen 5, 6, 7 en 8 herbergt. De in totaal 11 leerlingen hadden al 2 sterren verdiend, maar liepen nu wat vast. Een goed moment om met de leerlingen te kijken waar ze vastliepen en concrete afspraken te maken om ze toch verder te helpen. Dit hielp de leerlingen weer een stap verder. Klik hier om de vlog van Sander te aanschouwen.

De laatste vlog in de voorlopige reeks werd geschoten door de enthousiaste Razende Reporter Johan Dirk, door insiders ook wel JD genoemd. Ditmaal had hij de eer om de Bisschop Bekkerschool te bezoeken. Nadat ze al 2 sterren hadden verdiend, bleek dat nu ook een derde ster kan worden uitgereikt. Zie de leuke beelden hier!

Al met al kan worden gezegd dat het vloggen van de reporters een leuk inkijkje geeft in het wel en wee van de campagnes van de scholen. Volg ons op het YouTube kanaal, op Facebook, op Twitter of lees het in de nieuwsbrief. Immers, er komen nog veel meer vlogs aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *