Gedeputeerde Schrier op bezoek bij NBB de Barte

Vandaag, woensdag 16 maart, kregen de Energizers van NBB de Barte belangrijk bezoek. Gedeputeerde Michiel Schrier van de provincie Fryslân kwam bij hen in de klas!
Het bezoek was ter voorbereiding van een werkconferentie dat wordt gehouden door Energy Challenges Fryslân in april.

De klas heette gedeputeerde Schrier welkom met een lied dat de energizers zelf gemaakt hebben, de sfeer zat er dus meteen goed in! Na dit stoere en vrolijke lied werd er laten zien waar de klas mee bezig is tijdens de Energy Challenges. Met trots werden alle vlogs van Hessel laten zien. Niet zo gek ook, want als het aan ons ligt is Hessel dé nieuwe Enzo Knol! Niet alleen werden de vlogs laten zien, ook de Facebook fan pagina kwam voorbij. En dit was niet zonder resultaat, ze hebben er een hele bijzonder like bij!

Na het delen van de ideeën en plannen voor de Energy Challenges, had Schrier ook nog wat vragen voor de klas. Doen ze thuis nu ook energie zuiniger? En wat vinden de ouders er eigenlijk van? De leerlingen vertelde vol enthousiasme dat ze thuis nu allemaal de stekkers uit de computer trekken en dat ze ook echt niet langer dan 5 minuten douchen. Goed bezig hoor! Schrier werd zelf ook nog even aan de tand gevoeld door de leerlingen, deed hij zelf wel aan energie besparen? En wat doet de provincie eigenlijk aan duurzaamheid?

Aan het eind van het bezoek werd er nog een leuke foto gemaakt en toen was het alweer tijd om te gaan.
Een erg geslaagd werkbezoek en een bijzondere ervaring voor de energizers van De Barte!

Bezoek Schrier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *