Energy Experience weer helemaal up-to-date

Inmiddels was-ie alweer wat verouderd: de catalogus van Energy Experience. Scholen die deelnemen aan Energy Challenges worden in de gelegenheid gesteld om hierbij bijzondere ervaringen op te doen in de vorm van schooluitjes. Die uitjes kunnen dan zijn op het gebied van energie, techniek en duurzaamheid. Precies dit wordt overzichtelijk weergegeven in de gids van Energy Experience. Wel zo handig als het dan actueel is.

Deze taak werd toebedeeld aan stagiairs Sander en Johan Dirk. Zij gingen samen, met tussen de bedrijven door en daar waar het kon de nodige humor, aan de slag om dit probleem te tackelen. Het was zo  dat er veel ‘dode’ linkjes waren en dat bepaalde uitjes niet meer werden aangeboden. Onverbiddelijk werden deze door de heren geschrapt. Hierdoor ontstond een nieuw document wat door de deelnemende scholen weer met een gerust hart kan worden geraadpleegd. Hierbij hoeven zij niet te vrezen voor teleurstellingen.

Tijdens deze werkzaamheden viel het Sander en JD, zoals genoemd door intimi, eveneens op dat het bestand waarin Energy Experience werd uitgelegd en de uitjes overzichtelijk staan vermeld zeer onprettig was om uit te werken. Linkjes stonden er, maar konden noch worden aangeklikt noch worden gekopieerd. Vandaar dat werd besloten dit over te zetten in een PDF-bestand: hierin is dit wel mogelijk.

Al met al is de catalogus van Energy Experience weer helemaal up-to-date, en gecombineerd met het feit dat de Razende Reporters dit ook kenbaar gaan maken op de scholen, liggen er wil vele leuke schoolreisjes in het verschiet! Klik hier voor een inkijkje in de catalogus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *