Energy Challenges gaat weer los!

De eerste stap in de komende editie van de Energy Challenges is de docentenbijeenkomst. Op 15 en 22 november verwelkomen we de docenten. We gaan dan informatie delen over de vorige en aanstaande edities van de Challenges. Na afloop van de bijeenkomst heeft dan iedereen alle bagage die nodig is. Zo gaan we er ook dit jaar weer een denderend succes van maken!

 

EC logo

One thought on “Energy Challenges gaat weer los!

  1. Ja ik vind het wel een leuk idee! De energie challenge joh zou ik wel willen meedoen!? Mijn kindje van 12 (pietje) heeft er ook aan mee gedaan, en hij vond het fantastisch en mijn andere kindje van 14 (Stefan) heeft er niet aan mij gedaan hij vond het “focking bullshit”. Nou ik vond het niet kunnen maar ja iedereen heeft zijn eigen mening🤷🏼‍♂️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *