De Energy Challenges bundelt krachten met andere initiatieven

Stichting Energy Challenges bundelt de krachten met andere duurzaamheids-initiatieven in Nederland. Op initiatief van Klimaatverbond Nederland is er zo een gezamenlijke brochure uitgegeven met een overzicht van de belangrijkste energiebesparingsacties die plaatsvinden dit stookseizoen. Voor uiteenlopende doelgroepen zoals bewoners, scholen, buurten en zorghuizen zijn er acties. 

Door verschillende initiatieven te combineren kan het totale verduurzamingseffect behoorlijk worden vergroot. Energy Challenges pakt duurzaamheid aan op basis- en voortgezet onderwijs; Energiestrijd Zorghuizen is juist gericht op de oudere generatie; Buurkracht, Hoom, Wattcher en ook het Klimaatstraatfeest bieden mooie oplossingen voor in huis en in de wijk.

De brochure geeft per initiatief een kort overzicht van de werking, resultaten, en een contactpersoon. De brochure kan hier gezien en gedownload worden.  Help ons deze initiatieven verder onder de aandacht te brengen bij meer mensen door dit bericht en de brochure te delen via Twitter, Facebook, of LinkedIn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *